Nydelig blomkålsuppe

IMG_3590 (2)

Selv om det er vår, og varmt i sola, er blomkålsuppe alltid en favoritt hos meg. Det er så deilig å slurpe i seg fløyelsmyk suppe. Og attpåtil så kan man lage en mega-porsjon og varme opp til lunsj i dagevis etterpå ❤ Det gjør livet lett.

Historien bak denne suppa er at blomkål var på tilbud, så vi kjøpte likegodt 12 stk…

Oppskriften er basert på Well Fed blomkålsuppe (oppskrift her!)

 

Jeg er en slumper når det kommer til matlaging, og kokkelerer i vei på husk og intuisjon.

Så, jeg brukte oppskriften i linken ovenfor som utgangspunkt, men tvistet det litt i forhold til det jeg hadde i kjøleskapet, og brukte: Hønsekraft 1 liter ca., 2 blomkålhoder istedenfor 1, hadde oppi 4 små poteter og en brokkolistilk (gjør smaken rundere og mildere). Til slutt stavmiksa jeg hele greia.

Også droppet jeg kokosnøttmelka (jeg liker suppa best uten smak av kokos).

På bildet har jeg re-varmet suppa, og toppet med spekeskinke i biter (tilsatt mens den står i ovnen). Og etterpå hatt på tørket vårløk («krydder», en dæsj klarnet smør og pepper). Super NAM! I like it ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s