Fungi sesong #1

Det har vært stille her en stund. Akkurat det, er forsåvidt ikke noe nytt. Det som er nytt, er at vi har begynt å plukke sopp! Nok en seier for mine permakultur-målsetninger!

Jeg undres jo på hvor livet mitt tar veien. Og denne bloggen også, egentlig. Selv om det ikke er en vei lenger, mer en gjengrodd sti. Det har vært tid til å tenke i sommer, og jeg merker at jeg er nok ingen superdedikert blogger av natur. Sosiale medier gir meg liksom ikke så mye. Eller, det vil si, facebook stjeler tiden min. Jeg prøver iherdig å la være å skrolle avgårde, men det er jammen meg ikke lett. Nå har heldigvis mobilen min tatt kvelden, og med en ny fra det 19-århundre kan jeg puste lettet ut! Ingen facebook. Herlig!

Og her på bloggen vet jeg ikke helt hva jeg skal dele. Vi lager jo deilig mat hver dag, men det finnes så mange gode kokebøker at jeg ikke har den helt store motivasjonen til å lage oppskrifter. Som oftest så slumper vi sammen noe – og så blir det ofte godt nok. GODT NOK! That’s what life’s about.

Dessuten føler jeg at det er andre ting i livet som er LITT viktigere for tiden. For eksempel å finne inspirasjon & motivasjon til å komme meg gjennom studiene… Og enda viktigere, klimakrisen! ÆÆÆÆÆÆ. æææææ.

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ.

Det er sånn jeg føler meg. Redd? Sint? Skuffa? Det finnes faktisk ikke ord som beskriver #denfølelsen. Kanskje det er derfor jeg synes studiene mine er litt… Jeg lurer på hva fremtiden bringer.

Så jeg plukker sopp. Da vet jeg i alle fall hva i naturen jeg kan spise, om det en dag går til h*****.

Æsj. Det er ikke mørketid en gang enda, likevel har den årlige eksistensielle krisen begynt. Man skulle trodd jeg var blitt vant til det nå. Men det fantastiske/forferdelige med menneskehjernen er jo nettopp at vi er så flinke til å glemme. Jeg er intet unntak. Dessverre.

Til slutt vil jeg dele en gladnyhet!

IMG_4115 (2)

JEG LEVER!

Etter å ha spist soppen jeg fant i skogen. (Joda, jeg hadde kyndig veiledning av ei god venninne – men jeg var glad når jeg våknet neste morgen likevel!)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s