Søtpotetsuppe m/rista kikkerter

IMG_4135 (2)
Søtpotetsuppe med rista kikerter, «vegansk» ost og persille fra kjøkkenhagen.

Det har skjedd litt av hvert i det siste. Enkelpaleo har vært i dvalemodus (jeg også forøvrig), får skylde på mørketida. Jeg hadde vel egentlig planer om å slutte å blogge etter variabel motivasjon, men så ble nettsiden automatisk betalt, og vips så har jeg et helt nytt år foran meg. Da er det bare å brette opp armene for å skape valuta for pengene.

Uansett, her i heimen har det enkle paleoliv blitt litt enklere, men mindre paleo. (!) Vi har begynt med innslag av upaleofisert mat. (!) For eksempel litt bønner og surdeigsbrød (har gjort meg de konklusjoner at litt bønner går helt fint, men jeg bruker det mer som en grønnsak enn kjøtterstatning. Surdeigsbrød tilhører derimot sjeldenhetene, jeg spiser alt for mye!) Altså ingen stor helomvending på matfronten, men kanskje mer en liten anerkjennelse av at livet ikke er helt enten eller. Det føles bra å spise litt mindre kjøtt. I alle fall nå som vi har spist oss ut av fryseren med fjorårets vilt.

Denne suppa er så nær «vegetar»-mat vi kommer her i heimen. Jeg nekter å gi opp kraft – som gir nydelig smak og masse næring. Oppskriften er fra Well Fed 2, som jeg har skrevet om tidligere, og finnes her. Suppa er en gjenganger hos oss. Enkelt, også så deilig!

Rista kikkerter finner du oppskrift på her, og vegansk ost her.

NAM!

En kommentar om “Søtpotetsuppe m/rista kikkerter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s