Om enkelpaleo

Min visjon

«Veien til OPTIMAL helse & ekte MATGLEDE, starter i magen!»

ENKELPALEO, ble til en vinterkveld i 2015. Målet mitt er å dele oppskrifter basert på paleo-prinsippet og de retningslinjene som jeg har beskrevet her.

Ved å spise mat som gjør meg FRISKERE, har jeg fått en sunnere, sterkere og slankere kropp (så fint formulert av Sara Lossius at jeg låner uttrykket). Dette har jeg lyst til å dele med alle som er interessert og åpne for en alternativ & BÆREKRAFTIG livsstil. En livsstil som åpner opp en verden av smaker, gir en deilig og langvarig metthetsfølelse, gir glødende VITALITET, en smalere midje (for dem som måtte trenge det), MATFRIHET & balanse.

Jeg TROR at mennesker som er mette i magen, føler seg vel og er i kontakt med egen kropp & naturen rundt seg, har et UBEGRENSET potensiale til å gjøre GODE ting i verden, for seg selv, for familie, for venner og for andre!  

ENKELPALEO, fremmer et bærekraftig og etisk kosthold, og står for en helhetlig og ressursbevisst livsstil. Enkelpaleo har som mål å være student-vennlig, altså mulig å gjennomføre på budsjett.

sanne_potatoes
Foto: Vebjørn J. Melum. Bilde viser meg som setter poteter sammen med familien Henderson, som vi var så heldige å få bo hos året 2015/2016 i Alaska.